Het Mysterie Achter Botox en Huidvullers

272

Tegenwoordig nemen de behandelingsopties voor rimpels enorm toe. Mensen kiezen voor verschillende cosmetische behandelingen om te genieten van de jeugdige en jonge look in hun jaren ’40 en ’50. Dermaal fillers en Botox worden bijvoorbeeld beschouwd als de beste behandeling om rimpels, fronslijnen, kraaienpootjes, slappe huid en plooien op afstand te houden.

Volgens de recente onderzoeksresultaten van de American Society of Plastic Surgeons kregen ongeveer 8 miljoen mensen botulinumtoxine (Botox) -injectie en kregen 3 miljoen Amerikanen vorig jaar een fillerbehandeling. Dit maakte Botox en dermaal de meest populaire en minder ingrijpende cosmetische behandeling in Amerika en wereldwijd.

Er is echter nog veel meer te weten over botox en dermale vuller. Dat is waarom; de huidige discussie behandelt alles wat u moet weten over de magische behandeling (botox en fillers) voordat de behandeling begint.

De selectie van professionele cosmetische chirurgen is belangrijk

Geen ontkenning; het succes van cosmetische behandelingen hangt volledig af van de selectie van professionele en gekwalificeerde cosmetisch chirurgen. Dat is waarom; u moet in de eerste plaats informeren naar de geloofwaardigheid en competentie van een chirurg.

Kies altijd de door het bestuur gecertificeerde chirurg, aangezien zijn uitzonderlijke vaardigheden en training u helpen om van de gewenste resultaten te genieten. Ook is een ervaren chirurg beter op de hoogte van de anatomie van het gezicht en gebruikt hij de juiste apparatuur op basis van uw lichaamsbehoeften.

Onderzoek de trainingsprogramma’s van de gekozen chirurg en hoe lang hij cosmetische injecties heeft gedaan. Bevestig bovendien dat de arts een erkende verkoper is van een bedrijf dat injecties levert die u voor uw huid gebruikt.

Het voorafgaande onderzoek en het juiste onderzoek helpen u de deskundige chirurg te vinden die weet hoe hij zijn resultaten nauwkeurig kan brengen.

Verwachte kosten van botox en huidvullers

Er zijn geen exacte kosten van deze cosmetische behandelingen, omdat deze van patiënt tot patiënt verschillen. Maar meestal bedragen de kosten ongeveer $ 400 per behandeling, maar het kan fluctueren, afhankelijk van het gebied dat cosmetische behandeling vereist. Als u bijvoorbeeld fijne lijntjes, kraaienpootjes en rimpels van het gezicht, het voorhoofd en het gebied rond uw ogen wilt verwijderen, dan heeft u hiervoor meerdere behandelingen nodig. Omgekeerd hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten als een enkele Botox-injectie uw probleem oplost.

De kosten van dermale vullers liggen tussen $ 500 en $ 900 per spuit. De kosten van hyaluronzuur (HA)-vullers, waaronder Restylane® en Restylane®, bedragen $ 700. Soms heeft u meerdere spuiten nodig om de gewenste resultaten te krijgen.

Verwachte resultaten van botox en huidvullers

Over het algemeen adviseren de meeste cosmetisch chirurgen patiënten om geen foto’s van beroemdheden mee te nemen. Integendeel, ze worden aangeraden om de echte foto’s mee te nemen die ze in hun vroege jaren ’20 hebben gemaakt, omdat hun gezicht in die tijd het meest vol was.

Houd er ook rekening mee dat dergelijke cosmetische behandelingen geen magie zijn. Dat is waarom; houd uw verwachting altijd reëel. Bovendien gebruikt de cosmetisch chirurg de magische toverstaf niet om de gewenste resultaten te behalen. Heb wat geduld en geloof in de langzame progressie. Alles, ook uw cosmetische behandeling, heeft enige tijd nodig om duidelijke resultaten te laten zien.

Toepassingen

Botox (ook bekend als botulinumtoxine-injectie) wordt ideaal gebruikt om rimpels in het bovengezicht, het voorhoofd en het gebied rond de ogen te behandelen. Evenzo worden dermale vullers onder de huid geïnjecteerd omdat ze volume geven aan slappe huid. Bovendien verbeteren fillers het volume van de lippen en geven ze de gewenste look aan de kaaklijn.

Deze cosmetische injecties zijn een sprankje hoop op een verlangende facelift en kaakbot zoals je beroemdheden. De succesvolle behandeling helpt je er jong en fris uit te zien, zelfs als je achter in de veertig of vijftig bent.

Verwachtingen: voor en na de behandeling

Botox-injectie kan worden geïnjecteerd tijdens uw lunchpauze op kantoor. U hoeft geen speciale tijd te besteden aan het uitvoeren van deze behandeling. Vermijd echter fysieke activiteiten en beweeg ten minste vier tot zes uur na de behandeling. Bovendien wordt u aangeraden niet over uw geïnjecteerde gebied te wrijven, omdat hierdoor de geïnjecteerde oplossing migreert.

Je rimpels en kraaienpootjes beginnen na een week van een botox-injectie te verdwijnen. U kunt injecteerbare fillers krijgen als u direct na de behandeling wilt genieten van snelle resultaten.

Kneuzingen, wallen en zwellingen komen vrij vaak voor en alles wordt beter na 2 tot 3 dagen van de behandeling. U wordt echter aangeraden zich naar uw chirurg te haasten nadat de zwelling iets langer aanhoudt. Krijg geen injectie een dag voor een belangrijke gebeurtenis/functie, omdat het proces tijd kost om duidelijke resultaten te tonen.

Lange levensduur van de resultaten

Botox-injecties tonen hun resultaten gedurende 4 tot 6 maanden. Huidvullers geven betere resultaten gedurende 9 tot 12 maanden. Botox is niet direct omkeerbaar, maar de effecten zijn niet blijvend en zullen uiteindelijk afnemen zonder terugkerende behandelingen.

Jij bent de beste cosmetische behandeling waard

Geluk kun je natuurlijk niet kopen, maar je kunt wel botox kopen die ultiem geluk geeft. Zie er jong uit en koester elk moment ten volle.